Konečně mám doma pořádný mixér a většina raw dezertíků si takovou výkonnou mašinku žádá. Jako první raw dortík jsem udělala borůvkový.
Překvapilo mě, že jsou vlastně nepečené nebo syrové 🙂 dezerty úžasné jednoduché a dá se u nich krásně vyblbnout s kombinací ovoce a ořechů :).
Myslela jsem, že dortík dám ochutnat celé rodince, ale když jsem ráno otevřela ledničku, zbyla z něj asi jen čtvrtka :D. Očividně Vaškovi moc chutnal a já tedy musím udělat další.
Borůvkový raw dort
1 dortík (20 cm) | příprava: 30 minut + namáčení a tuhnutí | SNADNÉ
Korpus
- 200 g mandlí (namočených 2 hodiny předem)
- 200 g datlí
Krém
- 300 g kešu (namočených 2 hodiny předem)
- 100 g kokosového tuku
- 3 lžíce agávového sirupu
- hrst borůvek
Na ozdobu
- čerstvé lesní borůvky
- nasekané mandle
Jak si jednoduše toho raw fešáka doma udělat? Mrkněte na videonávod.