Hruškové lívance jsem dělala už několikrát. Naposledy jsem do nich dala i vlašské ořechy a je to naprosto božská kombinace. Taky spojení hrušek se skořicí, vytvoří úžasnou chuť připomínající perník.

Lívance jsou krásně vláčné a příjemně sladké díky hruštičkám, a protože se jich letos opravdu urodilo, recept určitě vyzkoušejte.

 

Hruškové lívance

15 lívanců | příprava: 30 minut | SNADNÉ

  • cca 300 g hrušek
  • 100 g jáhlové mouky
  • 100 g pohankové mouky
  • půl lžičky skořice
  • lžička sody
  • 50 g vlašských ořechů
  • 200 ml vody
  • kokosový tuk na pánev
  • + pečený čaj nebo domácí marmeláda na lívance

 

Postup na výborné lívance máte ve videu. 🙂