Kořeněné kakao miluju. Nejraději si ho dělám s kešu mlékem, díky němuž je kakao úžasně husté! Darovat někomu směs na kakao mi přijde úžasně originální, hlavně můžete každému směs upravit na míru. Přidat nebo ubrat nějaké koření nebo dát víc chilli. Prostě cokoliv. Nejlepší jsou dárky od srdce a na míru.

Kořeněné kakao 

1 sklenička

  • 50 g kakaa (může být nepražené)
  • 35 g kokosového cukru
  • špetka soli
  • ½ lžičky skořice
  • ½ lžičky zázvoru
  • ½ lžičky kardamomu
  • ¼ lžičky chilli (Kashmiri)

V misce si smíchejte všechny suroviny. Dejte pozor na hrudky, ať je kakao i koření opravdu dobře promíchané. Vložte do pěkné zavařovací skleničky, ozdobte a máte hotovo!