Dlouho jsem přemýšlela, co udělat z černé čočky Beluga, až jsem si vzpomněla na teplý salát, který jsme dělali na jednom kurzu vaření. Já jsem recept poměrně zjednodušila a hlavně chuťově přizpůsobila podle sebe.
Nakonec vznikl jednoduchý a rychlí salát s úžasnou kombinací chutí. Rozhodně doporučuji jej vyzkoušet! 🙂
Salát Beluga
2 porce | příprava: 30 minut | SNADNÉ
- 200 g černé čočky Beluga dmBio
- 4 mrkve (cca 200 g)
- 1 paprika
- 2 lžíce olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- 2 cm zázvoru
- 200 ml kokosového mléka dmBio
- citron
- sůl
- něco zeleného (listy salátu, rukola..)
Mrkněte jak na salát a rovnou si jej udělejte, ta kombinace chutí je naprosto dokonalá! 🙂
Vynikající recept a opravdu jednoduchý! Děkuji a všem doporučuji vyzkoušet.
Mám velikou radost, že chutnal 😍
Vynikající. I manžel si pochutnal.
To mám velikou radost!
Moc dobré a opravdu jednoduché, měla jsem s podusenymi listy baby špenátu. Pokud máte čas můžete se dál inspirovat u tohoto receptu.. https://biancazapatka.com/en/vegan-black-lentil-curry-indian-dal-makhani/
Moc děkuji za odkaz na inspirativní blog 🙂
Výborné,naprosto přesně vychucené.
Děkuji za recept 🌹
Mám radost, že chutnal!
Bože, to je tak moc chutný!! mívame jako přílohu k masu, je to skvělé….diky moc za inspiraci!
Mám radost, že tak chutná :)).
Vynikající kombinace chutí, prostě zdravá super rychlovka. Ještě jsem si ogrilovala kuřecí prso 🙂
Mám radost, že recept tak chutnal :)).
Opravdu výborný recept ❤️ Rychlý a nápaditý. Pochutnala jsem si já u manžel!
Moc děkuji za zprávu! Mám radost, že recept chutnal :).