Salát z černé čočky Beluga | dmBio

Dlouho jsem přemýšlela, co udělat z černé čočky Beluga, až jsem si vzpomněla na teplý salát, který jsme dělali na jednom kurzu vaření. Já jsem recept poměrně zjednodušila a hlavně chuťově přizpůsobila podle sebe.

Nakonec vznikl jednoduchý a rychlí salát s úžasnou kombinací chutí. Rozhodně doporučuji jej vyzkoušet! 🙂

Salát Beluga

2 porce | příprava: 30 minut | SNADNÉ

Mrkněte jak na salát a rovnou si jej udělejte, ta kombinace chutí je naprosto dokonalá! 🙂

14 comments / Add your comment below

  1. Bože, to je tak moc chutný!! mívame jako přílohu k masu, je to skvělé….diky moc za inspiraci!

  2. Vynikající kombinace chutí, prostě zdravá super rychlovka. Ještě jsem si ogrilovala kuřecí prso 🙂

Napsat komentář