Tiramisu | výborná raw varianta

Tiramisu je dezert, který je prostě nenahraditelný :D, ale když jdete trochu zdravějším směrem, je potřeba si ho trooošičku upravit.

V poslední době jsem si oblíbila raw dezerty, jsou krásně jednoduché, pěkně syté a no… prostě výborné! Hlavně jsou hotové během pár minut, jen je potřeba mít na to pořádný mixér. Můžete mrknout na ten můj – G21 Perfect Smoothie Vitality

Udělat dezert z ořechů a sušeného ovoce ve stylu tiramisu – no… to nebude nikdy špatný nápad :).

Poznámka: Zjistila jsem, že kešu ořechy se tradičně zbavují šlupky, při vysoké teplotě. Pokud chcete mít dezert 100% raw, budete si muset připlatit za tepelně neupravené kešu.

 

Tiramisu

2 misky | příprava: 15 minut + 2 hodiny namáčení | SNADNÉ

  • 100 g mandlí
  • 200 g datlí
  • 20 g kokosového tuku
  • 1 lžíce nepraženého kakaa
  • 50 ml silné kávy
  • 150 g kešu (namočené aspoň 2 hodiny předem)
  • cca 70 ml vody

Na návod mrkněte do videa: