Velikonoční nádivka a bez pečiva? Jde to!
Chtěla jsem si udělat tradiční nádivku, jenže pečivo jsme teď omezili a moc se mi k němu nechce hned vracet. Zkusila jsem tedy nádivku bez pečiva a je moc dobrá, tak tady máte recept ;).
Velikonoční nádivka
6 porcí | příprava 15 minut + pečení 35 – 40 minut | SNADNÉ
- 100 g baby špenátu
- 200 g kvalitního uzeného nebo šunky
- 1 jarní cibulka
- 5 žloutků od šťastných slepiček
- necelá lžička soli – se solí opatrně, hodně slané bývá to uzené
- hrst medvědího česneku (můžete místo něj dát více jarní cibulky :))
- 5 bílků na sníh
- kousek Ghí na vymazání formy
Celý postup ne videu :).
Krásné Velikonoce!
[…] Pokud nejste zrovna vegan, máte rádi maso a hledáte zdravější alternativu nádivky, koukněte na můj loňský recept. […]