Velikonoční nádivka a bez pečiva? Jde to!

Chtěla jsem si udělat tradiční nádivku, jenže pečivo jsme teď omezili a moc se mi k němu nechce hned vracet. Zkusila jsem tedy nádivku bez pečiva a je moc dobrá, tak tady máte recept ;).

 

Velikonoční nádivka

6 porcí | příprava 15 minut + pečení 35 – 40 minut | SNADNÉ

  • 100 g baby špenátu
  • 200 g kvalitního uzeného nebo šunky
  • 1 jarní cibulka
  • 5 žloutků od šťastných slepiček
  • necelá lžička soli – se solí opatrně, hodně slané bývá to uzené
  • hrst medvědího česneku (můžete místo něj dát více jarní cibulky :))
  • 5 bílků na sníh
  • kousek Ghí na vymazání formy

Celý postup ne videu :).

Krásné Velikonoce!