Vepřová panenka je to nejměkčí maso, které si z vepřového můžeme vybrat a taky to nejdražší. Když už si ji chceme udělat, musíme vědět jak :). Proto jsem pro vás připravila tento jednoduchý recept, podle kterého je panenka výborná.
Je to také poslední recept ode mě, ve kterém je maso.
Poslední dobou více a více studuju, co je pro mě zdravé a co bych měla jíst. Hodně se změnil také můj pohled na svět a přijala jsem to, co se už delší dobu sama sobě bojím přiznat. Prostě už se mi nechce jíst maso. Včera jsem celý den seděla u knížek a počítače a hledala informace, co mi bude chybět, když vyřadím maso… K mému překvapení, nic :D. Také to pozměnilo mé plány ohledně projektu, který plánuji zveřejnit příští týden.
Nebudu dál napínat, jdeme na recept 🙂
Vepřová panenka s fazolovými lusky
porce 2 | příprava: 15 minut | SNADNÉ
- 300 g vepřové panenky
- 6 plátků kvalitní slaniny
fazolové lusky
- 50 g kvalitní slaniny
- půlka cibule
- 250 g mražených fazolových lusků
Postup jak mít panenku pěkně šťavnatou uvidíte ve videonávodu: