Vůbec nevím jak pojmenovat tuhle dobrotu, takže jednoduše – Zeleninový hrnec na indický způsob 😀
To je tak, když nevíte co si dát k večeři a rozhodnete se použít ingredience, které máte doma. Chcete něco bez masa, rychlého a přitom plného živin. No a je z toho neskonalá dobrota :).
Výborná, jednoduchá večeře
6 porcí | příprava: 20 minut + 100 minut pečení | SNADNÉ
- 2 plechovky pokrájených rajčat (800 g)
- 400 ml kokosového mléka
- 1 lilek (cca 300 g)
- 2 malé cukety (cca 300 g)
- 1 malá máslová dýně (1 kg)
- 2 lžičky soli
- mleté chilli dle chuti
- 3 plechovky červených fazolí.
Celý postup pěkně krok po kroku ve videonávodu:
[…] Zeleninový hrnec na indickýzpůsob (videonávod) […]
[…] Zeleninový hrnec po Indicku […]
Ahoj, není mi jasné, proč při přípravě užíváš potraviny z konzervy (fazole + rajčata), když ve výzvě píšeš, že se neužívají žádné zpracované potraviny, což konzervy rozhodně jsou. Jinak je tohle jídlo fajn.
Zuzana
Ahoj, popravdě, tento recept je ještě z doby, kdy jsem to tolik neřešila. Ještě před výzvou :). Ale je to určitý vývoj ve stravování a tak tady ty staré recepty nechávám. 🙂