Zeleninový hrnec na indický způsob

Vůbec nevím jak pojmenovat tuhle dobrotu, takže jednoduše – Zeleninový hrnec na indický způsob 😀

To je tak, když nevíte co si dát k večeři a rozhodnete se použít ingredience, které máte doma. Chcete něco bez masa, rychlého a přitom plného živin. No a je z toho neskonalá dobrota :).

 

Výborná, jednoduchá večeře

6 porcí | příprava: 20 minut + 100 minut pečení | SNADNÉ

  • 2 plechovky pokrájených rajčat (800 g)
  • 400 ml kokosového mléka
  • 1 lilek (cca 300 g)
  • 2 malé cukety (cca 300 g)
  • 1 malá máslová dýně (1 kg)
  • 2 lžičky soli
  • mleté chilli dle chuti
  • 3 plechovky červených fazolí.

 

Celý postup pěkně krok po kroku ve videonávodu:

 

 

4 thoughts on “Zeleninový hrnec na indický způsob

  1. Ahoj, není mi jasné, proč při přípravě užíváš potraviny z konzervy (fazole + rajčata), když ve výzvě píšeš, že se neužívají žádné zpracované potraviny, což konzervy rozhodně jsou. Jinak je tohle jídlo fajn.
    Zuzana

    1. Ahoj, popravdě, tento recept je ještě z doby, kdy jsem to tolik neřešila. Ještě před výzvou :). Ale je to určitý vývoj ve stravování a tak tady ty staré recepty nechávám. 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *