O MNĚ A LIVE WITH ANNY
Blog Live with Anny jsem založila v roce 2017 jako podporu svému YouTube kanálu.
Věnuji se primárně natáčení videoreceptů, protože si myslím, že jsou tak nejpřínosnější. Z mé zkušenosti se receptu tolik nebojím, když vidím, že jeho postup hravě zvládnu. 🙂
Na internetu mi chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak jsem se pustila do vytváření vlastních receptů. Avšak cesta k nalezení toho (pro mě) pravého a zdravého stylu stravování byla dlouhá a na mém blogu (i YouTube kanálu) je podrobně zmapovaná.
Vše začalo rokem 2016, kdy jsem ukončila studium na další vysoké škole a rozhodla jsem se, že mi stačí pouze titul DiS. Našla jsem si práci a chtěla se zapojit do světa „pracujících dospělých“. Rychle jsem ale pochopila, že tahle práce není pro mě. Mám spousty koníčků, které jsem musela kvůli práci omezit, a nerada jsem stavěla svoji práci na první místo. I přes veliký nesouhlas rodičů, avšak s úžasnou podporou partnera, jsem z práce odešla a přemýšlela co dál. Chtěla jsem nejdřív zjistit, co by mě vůbec bavilo, a tak jsem si dala pauzu a začala se věnovat jídlu více dopodrobna. Milovala jsem vaření a hlavně pečení a už jsem nesnášela ten pocit, kdy mi je špatně po jídle. A tak jsem se pustila do studia a zdravé jídlo se pro mě stalo prioritou.
V roce 2018 jsem si našla svůj styl stravování a už vím, co je pro mé tělo dobré, a po čem se cítím skvěle. Moc ráda vám předám své zkušenosti, tipy a recepty.
V roce 2019 jsem začala naplno vytvářet recepty a videa pro klienty a díky tomu jsem se začala živit tím, co mě baví a dělá mi radost. Receptů a klientů bylo tolik, že jsem vytvořila tým se svojí sestrou a mým manželem. Všichni společně jsme rozjeli divokou jízdu vytváření receptů – jako obsah pro sociální sítě – na zakázku.
V roce 2020 jsem se stala mámou a vaření na blog šlo stranou úplně. Nicméně stále jsme společně s manželem a sestrou vytvářeli recepty na zakázku.
Pak přišla pandemie a s tím i odliv velikých klientů, já už cítila, že mi i dochází síly. Podnikaní s malým miminkem bylo pro mě psychicky dost náročné a tak jsem v roce 2022 všechny spolupráce ukončila.
Manžel se naplno pustil do svého nového projektu a já si dala pauzu. Rok 2023 byl pro mě rokem uzdravování. Potřebovala jsem své tělo i mysl uzdravit.
V roce 2024 jsem se postupně začala pouštět do vytváření nového obsahu zase tady na blogu a na svém YouTube. Potřebovala jsem něco nového. Protože tak, jak jsem před několika lety začala jako první foodblogerka natáčet české videorecepty, tak jsem chtěla zase přijít s něčím novým a neotřelým. S něčím co mi bude dávat smysl. A tak začalo vaření do krabičky na týden dopředu. Je to úžasný koncept a já doufám, že se mu budu nadále věnovat víc a víc.
V mezičase jsem se naučila péct a pracovat s kváskem. Je to úžasná práce s živým organismem, který je velikým učitelem při pečení chlebů a jiného domácího, kváskového pečiva. Tyto nově nabyté zkušenosti a ověřené recepty mám v plánu s vámi také sdílet.
Nakonec chci tady moc moc poděkovat svému manželovi, příteli a mému životnímu partnerovi, který je mi velikou oporou a díky němu jsem mohla odejít z práce a vrhnout se do Live with Anny a mnoho dalších výzev.
Děkuji moc za Tvoji podporu Vašíčku, opravdu moc si jí vážím.
Taky chci poděkovat i VÁM, mým čtenářům a sledujícím, bez vás bych už s projektem dávno skončila. Vaše komentáře mi dodávají neskutečnou podporu a sílu točit další videorecepty.
Děkuji moc!
Nechť je můj blok pro vás inspirací, zdrojem informací a doufám i potěšením.