Recept na tuhle avokádovou pomazánku jsem okoukala od kamarádky Denči. Když jsem byla u ní na návštěvě, udělala nám ji ke svačině na obrovském, čerstvém, kváskovém chlebu. Bylo to doslova nebe v hubě.
Od té doby je avokádová pomazánka moje závislost 😀
Je skvělá i bez té černé soli, ale s ní je to prostě lepší.
🥑
Avokádová pomazánka s černou solí
2 porce | příprava: 10 minut | ÚŽASNĚ SNADNÉ
- 2 zralá avokáda
- 130 g opražených slunečnicových semínek (opražená jsou chuťově lepší, snadno si je můžete opražit nasucho na pánvičce a poté nechat zchladnout)
- šťáva z půlky citronu
- půl lžičky soli
- 1/3 lžičky černé soli
- na ozdobu můžete použít čerstvé klíčky
Postup na pomazánku mám pro vás ve videoreceptu. 🙂