Hmmm bramboráky…. ty prostě zbožňuju. Je to kousek mého dětství, česnekový bramborák a přeslazená Melta k tomu :D. Tohle prostě nic jiného nenahradí. V chuti jsou vzpomínky…
Avšak jsem zjistila, že stejně tak jsou moc dobré i bramboráky s cuketou a nebo s dýní, vždy je potřeba použít dostatek koření, které dělá bramborák bramborákem.
Tip: Bramboráky u nás doma máme ještě rádi s povidly :). Už jste tuto kombinaci zkoušeli?
Dýňový bramborák z trouby
16 placek (pro 2) | příprava: 15 minut + 20 minut pečení | SNADNÉ
- 1 lžíce psyllia + 150 ml vody
- 800 g brambor (cca 5 ks)
- kousek máslové dýně (cca 500 g)
- 2 stroužky česneku
- majoránka – čerstvá nebo sušená
- 5 lžic pohankové mouky
Postup mám pro vás ve videu: