Hrášková polévka

Hrášková polévka je skvěle jednoduchá a rychlá. Také svoji barvou krásně všechny naladí na jaro 🙂

Když jsem dělala poprvé hráškovou polévku, vůbec jsem nevěděla, co od toho čekat. Polévka mě překvapila sladkou chutí a po osolení i celkově výraznou chutí hrášku. Ten den ke mě přišla moje sestřička a byla fascinovaná divoce zelenou polévkou. Od té doby ji má moc ráda, takže to je pro Tebe Kačí ;).

 

Hrášková polévka

4 porce | příprava: 15 min | ÚŽASNĚ SNADNÉ

  • 1 lžíce másla
  • 1 cibule
  • 500 g mraženého hrášku (2 balení)
  • 1 litr vody
  • 2 lžičky soli (přisolit můžete vždy)

     česnekové krutonky

  • 2 lžíce másla
  • 1 stroužek česneku
  • 6 krajíců tmavého toustového chleba

(Tip: Krajíčky chleba předem opečte v topinkovači, tím se vám příprava ještě urychlí.)

Jak na to? Postup jsem pro vás (jako vždy) natočila.

Recept určitě vyzkoušejte budete mile překvapeni chutí polévky.

Dobrou chuť.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *