Už delší dobu přivolávám jaro a teď už i v receptech. 😀
Jarní zeleninová pánev s květákovou rýží vznikla, když jsme s Vašíkem byli nemocní a nevěděli, co vařit. Chtěla jsem udělat něco rychlého a hlavně z toho, co jsme měli zrovna doma.
Jídlo můžete připravit klidně i s běžnou rýží, ale já tu květákovou mám moc ráda. Je v podstatě jednoduchá a přijde mi, že ve výsledném jídle ten květák ani není moc cítit… obzvlášť, když květákovou rýži smícháte s dobře okořeněným jídlem.
Jarní zeleninová pánev s květákovou rýží
4 porce | příprava: 30 minut | SNADNÉ
- 3 lžíce ghí (nebo olivového oleje)
- 4 veliké mrkve
- 3 papriky
- 1 celý pórek
- sůl
- 2 – 3 lžíce tamari omáčky
Květáková rýže
- střední květák
- sůl
- trošku vody
Celý postup mám pro vás ve videoreceptu. 🙂