Už jste zkoušeli grilovat nějaké ovoce? A co teprve hrušky!

Grilované hrušky prostě musíte zkusit. Budete překvapení jejich chutí, obzvlášť v kombinaci s granolou a zmrzlinou.

Při dalším grilování je určitě zkuste. Až budete mít maso hotové, položte hrušky na gril a zavřete víko. Než zbaštíte grilovačku, budou hrušky hotové. Ještě horké si je vychutnejte se zmrzlinou a granolou.

Dokonalý dezert z grilu!

4 porce | SNADNÉ | cca 40 minut

Hrušky překrojte napůl a vyřízněte jádřinec. Hrušky potřete lžící javorového sirupu a posypte skořicí. Takto připravené hrušky položte na gril rozkrojenou stranou dolů. Grilujte na mírné teplotě do zezlátnutí a změknutí z obou stran. Trvá to přibližně 15 – 20 minut, záleží jak jsou zralé hrušky.

Hotové hrušky nechte chvilku odležet. Mezitím si na talířek nasypejte trochu granoly, položte na ni teplou ogrilovanou hrušku, přidejte kopeček zmrzliny a vše zakápněte javorovým sirupem. 

Dobrou chuť 🙂